Energie en milieu 

Het gebruik van elektrische energie is in stijgende lijn. Zo ook deze van hernieuwbare energie. Energie dient steeds efficiënter en duurzamer opgewekt te worden.

Oplossingen voor hernieuwbare energie

Zonnepanelen, windenergie en waterenergie zijn maar een paar mogelijkheden om elektrische energie op te wekken. Om zo veel mogelijk energie te genereren moeten deze applicaties zo efficiënt mogelijk uitgerust worden.

Wij hebben producten die specifiek voor deze markt ontworpen zijn. Klein, efficiënt en betrouwbaar om een lange levensduur te garanderen zonder te veel onderhoudswerken. Zo bespaar je geld en zorg je dat jouw applicatie langer zal mee gaan.

Elipse biedt 

  • Kennis vanuit de markt
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Producten specifiek ontworpen voor deze applicaties
  • Uitstekende service
  • Producten op maat gemaakt

Een robuuste en betrouwbare PULS UPS voor windmolenapplicaties

Vandaag zijn windkrachtcentrales belangrijk voor de energievoorziening in veel industriële landen. Deze centrales zijn met hun zacht draaiende wieken misschien niet zo indrukwekkend aan de buitenkant, maar binnenin een zeer complex technisch systeem met veel componenten.

 

Bij een stroomonderbreking moet het volledige controlesysteem gebufferd worden om de werking van kritische functies te garanderen. De PULS DC-UPS (UB20) zorgt voor een constante uitgangsspanning tijdens de buffertijd. Dit betekent dat de elektrische componenten zoals de software van de aandrijfunits en de remmen betrouwbaar voorzien worden van de nodige werkingsspanning in een noodgeval.