Materiaalbehandeling & logistiek

PULS ontwerpt betrouwbare DIN-Rail voedingen met de hoogste efficiëntie voor de kost-geoptimaliseerde noden van de moderne materiaalbehandeling en logistieke automatisatie

Material handeling en logistieke automatiseringssystemen vergen grote hoeveelheden DC vermogen voor een breed scala aan toepassingen en energiebehoeften. Dit vermogen moet steeds betrouwbaar en efficiënt geleverd worden.

Magazijnen en distributiecentra werken regelmatig 24/7. Stilstanden leiden tot vertraagde orderverwerking, ontevreden klanten en omzetverlies. Veel wereldleiders op gebied van materiaalbehandeling en ook logistieke bedrijven gebruiken PULS voedingen om de werking en betrouwbaarheid van hun systemen te maximaliseren.

 

Hoogste efficiëntie en compactste afmetingen

PULS voedingen combineren de hoogste efficiëntiewaarde en kleinste vormfactor vandaag beschikbaar. Hierdoor kunnen systeembouwers van materiaalbehandeling en logistieke automatisering hun kosten minimaliseren en de werking van hun systemen maximaliseren.

De hoge efficiëntie van PULS voedingen minimaliseert de temperatuurstijging in de behuizing en daardoor ook het schadelijk effect dat warmte heeft op elektronische componenten. In combinatie met de kleine vormfactor van PULS producten kunnen compactere behuizingen gebruikt worden die ook een lange levensduur bereiken. Bovendien zijn de PULS vermogensreserves van 50% voor piekstromen de perfecte oplossing voor de dynamische belastingeisen van materiaalbehandeling systemen

DC power producten voor fluctuerende eisen

Deze systemen zijn meestal voor projecten op grote schaal met fluctuerende eisen voor DC power producten. PULS zet 100% van haar middelen en inspanningen in op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van industriële DIN-rail voedingen en complementaire producten. Deze focus en een grote voorraad laat PULS toe om te voldoen aan de steeds groeiende vraag van beschikbaarheid en leverbaarheid van deze industrie.

Veel applicaties en vermogenseisen kunnen voldaan worden door het brede PULS gamma. Gemotoriseerde aandrijfrollen (MDR), zoneregelaars, sensoren en andere belastingen zijn aangedreven door een divers aanbod van PULS producten in deze typische applicaties:

Applicaties in material handling en logistieke automatisatie

  • Geautomatiseerde opslag & ophaalsystemen
  • Lopende bandsystemen
  • Sorteersystemen
  • Opslagsystemen
  • Palletiseermachines

Applicatievoorbeeld

Besturingssystemen voor automatisatie en logistiek

Bij de grootste aanbieder van automatiseringsoplossingen voor fabrieken in Korea vind je de PULS DIN-rail voedingen terug. Bedrijven wereldwijd gebruiken deze systemen om de logistieke- en automatiseringsprocessen in hun fabrieken te besturen.

De lage warmtegeneratie, verbeterde DC ingang, lange levensduur en hoge betrouwbaarheid van de PULS producten overtuigden deze klant. PULS leverde ook gedetailleerde overzichten waarin de PULS producten vergeleken werden met deze van onze concurrenten.

Gerelateerde producten