Elipse en DOLD slaan de handen in elkaar 

DOLD is gekend voor zijn uitstekende producten in relaistechniekmachineveiligheid en interlocksystemen. De DOLD oplossingen worden gebruikt om mensen, machines en apparatuur te beschermen tegen beschadiging en de de productiviteit te verbeteren. Één van de sterkte van DOLD is  bestaande producten aanpassen of op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Doordat ze hun eigen producten produceren hebben ze veel flexibiliteit en een enorme know-how.

Wij zijn trots dat DOLD met ons wilt samenwerken! De producten van DOLD sluiten perfect aan bij de markten waarin wij actief zijn. Dit maakt ons assortiment nog completer en maakt ons in staat u nog beter van dienst te zijn. Per 1 Januari 2017 is Elipse de distributeur van DOLD in België en Luxemburg. Dit geeft aan dat DOLD veel vertrouwen stelt in ons als onafhankelijk leverancier.

Naast de commerciële en logistieke partner van onze leveranciers zijn we ook technisch adviseur van onze klanten. Wij geven advies en ondersteuning opzoek naar de beste oplossing voor uw applicatie. Buiten technische ondersteuning schenken we ook aandacht aan tijdige leveringen, duidelijke afspraken en staan we u te woord met een lach op ons gezicht. Dit zorgt voor een hechte partnership met zowel onze leveranciers als onze klanten.

Elipse team op bezoek bij DOLD

DOLD is een toonaangevend bedrijf in relaistechniek en machineveiligheid en heeft veel toegevoegde waarde voor ons en onze klanten. Via ons uitgebreid netwerk in de Benelux zullen we het DOLD verhaal nog verder verspreiden. We kijken er al naar uit om ook u met DOLD te laten kennis maken.

DOLD : UH 6900 collection
DOLD specialist