Elipse en E-T-A, wij zorgen voor uw ideale elektronische voeding en 24Vdc stroombegrenzing en- bescherming

De keuze voor de juiste elektronische voeding en 24Vdc beveiliging voor uw machine is zeer belangrijk, want zij vormen het hart van uw machine. Als power supply specialist helpen wij, Elipse, onze klanten al 30 jaar de juiste voedingsoplossing voor hun applicatie te kiezen. We zijn nu een samenwerking met E-T-A aangegaan om onze klanten ook op gebied van elektronische 24Vdc beveiliging verder te kunnen helpen.

De elektronische modules van E-T-A voor stroombegrenzing en -beveiliging bieden een uitstekende aanvulling op de voedingsoplossingen van Elipse. Het compacte en flexibele systeem vertegenwoordigt een 24Vdc totaaloplossing, dus bescherming en distributie voor de bouwers van machines en panelen onder het motto “All-in-One”. Dit “All-in-One” systeem betekent: centrale input + overstroomprotectie + vermogensdistributie in één compleet systeem. Hiermee kunt u aanzienlijk tijd en kosten besparen.

Wij zijn er zeker van dat de voedingsoplossingen van Elipse gecombineerd met de elektronische beveiligingsmodules van E-T-A de ideale compacte totaaloplossing voor vele applicaties zullen bieden.

power supply specialisten

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :