ESX10-T elektronische circuit bescherming voor 48Vdc circuits 

Beproefde ESX-technologie bij dubbele spanningsrating

Het model ESX10-TC-DC48V is een uitbreiding van ons productengamma elektronische overstroombeveiligingsapparaten en zorgt voor een beveiliging van 48Vdc-toepassingen. Met een breedte van slechts 12,5mm neemt de overstroombeveiliging zeer weinig ruimte in op de DIN-Rail en biedt het selectieve bescherming voor alle 24Vdc, 36Vdc en 48Vdc belastingscircuits.

Het apparaat schakelt uit met doorgaans 1,2 x In en binnen milliseconden. Het zorgt ook bij motorbelastingen van 48Vdc voor een overbelastingsbeveiliging en voorkomt onbedoeld trippen bij snelle belastingveranderingen. De beproefde actieve stroombegrenzing ook bij 1,2 x In voorkomt een uitschakeling van de voedingsspanning in het geval van kortsluiting. Het maakt selectieve beveiliging van meerdere belastingen mogelijk die zijn aangesloten op een gemeenschappelijke 48Vdc-voeding. Duidelijke en nauwkeurige detectie van overbelasting en kortsluiting verhoogt de uptime aanzienlijk, evenals de transparantie van de toepassing.

Het robuuste ontwerp garandeert een ongeëvenaarde stabiliteit voor selectieve bescherming van meerdere belastingen op één DC-voeding. De ESX10-TC-101-DC48V elektronische circuitbeschermer biedt superieure prestaties en functionele betrouwbaarheid, vooral voor de bescherming van aandrijflijnen zoals gelijkstroommotoren, meerfase motoren, servomotoren en hun besturingstechnologie.

elektronische circuitbeschermer

ESX10-T helpt u tijd en kosten te besparen. De standaardversie van de track-mount-circuitbeschermer biedt één kanaal in de huidige ratings 1 A tot en met 16 A. Door middel van busbars maakt het modulaire apparaat de constructie van meerkanaals oplossingen en configuratie van enkele of groepssignalering mogelijk. Het geavanceerde mechanische ontwerp van de overstroombeveiliging maakt ook een minusbelasting rechtstreeks naar de module mogelijk. Met deze functie kunnen hardware planners een subdistributie rechtstreeks op de elektronische schakeling van de ESX10-T realiseren

ESX10-T

Functies :

  • 3 spanningsbereiken in één enkel apparaat: 24Vdc, 36Vdc,  48Vdc
  • Actieve lineaire stroomlimitatie
  • Terugkeer spanningsprotectie tot 63 Vdc
  • Capacitieve belastingen tot 5000µF
  • Vaste stroomratings 1A – 16A
  • DIN-rail bevestiging
  •  Keuringen: UL

Uw voordelen :

De ESX 10 reduceert machinestilstand

Reduceert machinestilstanden 

Door een robuust ontwerp met max. prestaties en foutloze werking

ESX 10 verhoogt de productiviteit

Verhoogt de productiviteit

Met maximale transparantie door duidelijke en nauwkeurige detectie van kortsluiting en overbelasting

de ESX vereenvoudigt planning en logistiek

Vereenvoudigt planning en logistiek

Aangezien slechts één enkele eenheid vereist is voor drie spanningsbereiken 24Vdc, 36Vdc, 48Vdc

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :