Martin Gruppen

Martin kwam in 2017 bij Elipse als key accountmanager voor de regio Noord-Nederland. Zijn Drents accent vinden we heerlijk.

Het begin

Door de digitalisatie van de printersector werd mijn toekomst bij mijn vorige werkgever op zeker moment erg onzeker. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.   Met mijn elektronica- en sales opleiding wou ik absoluut in de technische sector blijven werken. Zo kwam ik bij Elipse terecht.

 

Ik herinner me mijn eerste werkweek nog goed. De eerste week stond voornamelijk in het teken van trainingen en opleidingen. Het leukste aan deze week waren de 4 nachten in een B&B. Omdat ik ver van kantoor woon, wilde Elipse mij toch een aangename inleidingsweek bezorgen. Elke avond gingen wij heerlijk Bourgondisch uit eten met één van mijn nieuwe collega’s. Zo leerde ik in een snel tempo iedereen kennen op een informele manier.

Elipse Martin Gruppen en collega's

Mijn functie

Ik ben nogal een resultaat gedreven persoon. Hoe ziet mijn ideale werkweek er nu uit? Liefst met voldoende nieuwe projecten. Ik hou ervan dat geen enkele werkweek hetzelfde is. Nieuwe klanten kunnen contacteren, afspraken maken of meedenken aan oplossingen in hun materie, de variatie in mijn werk geeft me elke keer weer die extra uitdaging.

 

De klant verder helpen met mijn expertise, hier haal ik mijn voldoening uit. Luisteren is zo belangrijk. Als de klant zijn applicatie uitlegt, probeer ik eerst volledig te begrijpen waar de applicatie voor dient en waar deze wordt voor ingezet. Pas daarna ga ik op zoek naar oplossingen.

 

Tijdens dit proces heb je geduld en doorzettingsvermogen nodig. Niet alles verloopt zoals jij het wilt. Voor vele klanten ben ik het gezicht en aanspreekpunt van het bedrijf.

De klant verder helpen met mijn expertise, hier haal ik mijn voldoening uit.

Sfeer op de werkvloer

De sfeer in het bedrijf kan ik niet anders beschrijven dan aangenaam. Elipse maakt het voor iedereen mogelijk om flexibel te kunnen werken.

 

Het is een groeiend en gezond bedrijf waar voor iedereen groeimogelijkheden zijn. De service gerichtheid is bij iedereen ingeburgerd. En dit komt tot uiting in alle aspecten van het bedrijf.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg gedetailleerd advies.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder