Op afstand bestuurbare voeding met 24V 20A DC-uitgang

De nieuwe DIN-railvoeding CP20.241-V1 is uitgerust met een extra op afstand bestuurbare AAN / UIT-functie. Hiermee kan je de voedingsuitgang met een signaalschakelaar of transistor in- of uitschakelen. Deze externe functie maakt de gecentraliseerde bediening van meerdere componenten een stuk eenvoudiger en sneller.

De CP20.241-V1 maakt deel uit van de DIMENSION CP-serie. Deze serie biedt efficiënte oplossingen voor alle gebruikers die krachtige maar ruimtebesparende DIN-railvoedingen voor hun systeem nodig hebben.

Met een breedte van slechts 48 mm zet PULS een geheel nieuwe standaard in deze vermogensklasse. Het compacte ontwerp van de CP20-units is mogelijk dankzij een efficiëntie van 95,6%. De apparaten zijn niet alleen geoptimaliseerd voor de hoogst mogelijke piekefficiëntie bij volledige belasting, maar ook voor uitstekende efficiëntie bij het gedeeltelijke belastingsbereik. Hoog rendement over het gehele belastingsbereik betekent lagere energiekosten voor de gebruikers in de gebruiksfase.

CP20.241 480W statistics

De CP20 voedingen onderscheiden zich ook van de concurrentie als het gaat om de levensduur en betrouwbaarheid. De apparaten bereiken een levensduur van minstens 94.000 uur, en MTBF waarden van 590.000u bij +40 °C omgevingstemperatuur, 100% belasting en 230Vac.

Naast de hoge vermogensdichtheid profiteren gebruikers van vele keuringen en handige functies. Deze kenmerken omvatten een vermogensreserve van 20% (tot +45 °C continu en tussen +45 °C en +60 °C op korte termijn), een uitzonderlijk kleine ingang inschakelstroom, volledig uitgangsvermogen tussen -25 °C en +60 °C (met derating tot +70 °C) en een hoge immuniteit voor transiënten.

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :