PULS Power over Ethernet (PoE) oplossingen 

Puls verovert de Power over Ethernet (PoE) markt met een nieuwe serie van hoogkwalitatieve 8-poort PoE-injectors. Deze units zijn verkrijgbaar met geïntegreerde 1ste klasse voeding of als autonoom apparaat.

PULS heeft een volledig nieuwe serie van PoE-injectors op de markt gebracht. Bent u op zoek naar een zeer betrouwbare en efficiënte manier om meerdere PoE apparaten te voeden? Dan zal u onder de indruk zijn van het nieuwe PULS ontwerp. Met maximaal 8 poorten en een geïntegreerde voeding, doet deze slechts 77mm brede injector het werk dat voordien enkel mogelijk was door twee apparaten. Dit bespaart veel ruimte op de DIN-Rail en dus ook kosten. Indien u op zoek bent naar een autonoom apparaat zal u blij zijn met de 39mm kleine variant zonder geïntegreerde voeding.

De PoE injectors gebruiken Plug & Play, automatische apparaat detectie en classificatie samen met de bewezen DIN-Rail montage van PULS. Daardoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Verder maken de hoge prestatiecapaciteit met PoE+ en Gigabyte Ethernet en het robuust en flexibele ontwerp deze injectors geschikt voor meerdere applicaties wereldwijd, bijvoorbeeld:

 • Proces- en fabrieksautomatisatie
 • Medische applicaties
 • Bewaking
 • Infrastructuur

Uw voordelen in één oogopslag

Voed tot 8 apparaten met slechts één PoE-injector 

PULS PoE-injectoren zijn uitgerust met maximaal 8 poorten. Elke poort levert een vermogen van 30 W (25,5 W bij belasting) en voldoet aan IEEE-standaard 802.3at. Dit maakt PoE-communicatie mogelijk met een groot aantal apparaten met slechts één PoE-injector.

Bespaar tijd en ruimte met een compact plug-and-play-apparaat

Standaard DIN-railmontage maakt een eenvoudige en snelle installatie van de PoE-injector in de toepassing van de klant mogelijk. Er is geen ingewikkelde installatie en integratie in het Ethernet LAN vereist. Het kleine formaat van de alles-in-één oplossing met een breedte van slechts 77 mm bespaart ruimte. U kunt ook het totale aantal apparaten in uw systeem verminderen.

Bespaar kosten met een alles-in-één-oplossing

Met de optie van een ingebouwde PULS CP10.481 krijgen klanten een hoogwaardige voeding bovenop die overtuigt door kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Deze alles-in-één oplossing vermindert de complexiteit en kosten van het systeem door kortere installatietijden. Bovendien moet er slechts één onderdeelnummer worden beheerd.

Bespaar tijd en ruimte met een compact plug-and-play-apparaat

PULS zorgt altijd voor een maximaal beveiligingsniveau voor zijn producten, zowel voor hardware als software. Als bijvoorbeeld een Ethernet-kanaal van de PoE-injector uitvalt, blijven alle andere kanalen onaangetast en volledig functioneel. De apparaten zijn beschermd tegen digitale manipulatiepogingen – de integratie van een ASIC-component in het schakelaarontwerp voorkomt inbraak.

Alle voordelen in één oogopslag

Betrouwbare stroomvoorziening tot 8 apparaten met slechts één PoE-injector

Puls DIN-Rail PoE-Injectors zijn voorzien van maximum 8 poorten. Elke poort levert een vermogen tot 30W (25,5W bij belasting) en voldoet aan de IEEE standaard 802.3at. Dit maakt PoE communicatie mogelijk met een hoog aantal van apparaten door gebruik te maken van slechts één PoE-injector.

 

Flexibiliteit voor uw applicatie

U heeft de mogelijkheid te kiezen tussen een versie met of zonder ingebouwde voeding afhankelijk van uw toepassing. Op aanvraag zijn er ook varianten verkrijgbaar met minder dan 8 poorten.

 

Kostenbesparend door een geïntegreerde voeding

De PULS CP10.481 kan optioneel ingebouwd worden. Daardoor krijgt u een high-end voeding erbovenop die overtuigd door kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Deze all-in-one oplossing helpt u kosten te besparen, omdat u slechts één apparaat in de plaats van twee nodig heeft.

 

Problemen met ruimte op de DIN-Rail behoren tot het verleden

De kleine afmetingen van de all-in-one oplossing met een breedte van slechts 77mm bespaart ruimte op de DIN-Rail. Ook de autonome PoE-injector overtuigt met zijn kleine breedte van slechts 39mm.

 

Makkelijke installatie dankzij DIN-Rail montage

Standaard DIN-Rail montage zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie van de PULS PoE-injector in uw applicatie. Er is geen moeilijke setup en integratie in het netwerk vereist.

 

Beveiliging en real-time

Omdat er geen layer-2 switching methodologie wordt toegepast, kunnen real-time en beveiliging kritische applicaties worden aangedreven met het hoogste vertrouwensniveau.

Hoogtepunten van de PoE injector 

 • Eenvoudige setup – plug & play
 • Tot 8 x 30W PoE uitgangsvermogen (volgens IEEE standaard 802.3at)
 • Gigabyte Ethernet
 • Automatische apparaat detectie en classificatie
 • Optie voor geïntegreerde CP10.481 voeding met 100-240VAC ingangsbereik
 • Uitstekend door:
  • Hoge efficiëntie tot 95,5%
  • Geavanceerde stroompiek begrenzer
  • Actieve power factor correctie
 • Kleine afmetingen (L x B x H) van slechts:
  • 117 x 39 x 128mm PoE-Injector
  • 117 x 77 x 131mm PoE-injector met geïntegreerde voeding
 • Din-Rail montage
 • Werkingstemperatuurbereik tussen
  • -45°C tot +85°c PoE-injector
  • -25°C tot +70°C PoE-injector met geïntegreerde voeding.
PoE voeding van PULS

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :