Recordbrekende 24V/10a voeding van PULS

Door gebruik te maken van de nieuwste voedingstechnologie en gesofisticeerd thermisch ontwerp legt de CP10 de lat steeds hoger voor de voedingen in zijn range. Dit is de eerste keer dat een DIN-Rail voeding van deze vermogensklasse met een actieve PFC een efficiëntie bereikt van 95,2%. Hierdoor is er weinig warmtegeneratie en is het mogelijk om de breedte van de voeding met 35% van 60mm naar 39mm te verkleinen.

Al de laatste functies zijn inbegrepen in deze voeding: volledig vermogen tussen -25°C en +60°C zonder derating, HiccupPLUS vermogens management systeem om 20% extra piekvermogen te leveren, actieve inschakelstroom begrenzer en een DC-OK signaal om de uitgangsspanning te controleren. Door het gebruik van signalen in plaats van een schakelaar wordt het met de nieuwe remote on/off functie makkelijker gemaakt om de voeding op afstand af te zetten en zo energie te besparen.

Met een gewicht van slechts 600gram zijn deze voedingen enorm licht, waardoor ze zeer geschikt zijn voor applicaties die een voeding nodig hebben die schok- en vibratiebestendig zijn zoals alle soorten voertuigen en windenergie. Voor de procesindustrie zijn de voedingen volgens de ATEX/IECEx standaarden gekeurd.

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :