Stacey Aerts

Stacey werkt sinds 2018 voor Elipse. Ze is gestart als tijdelijke kracht in het magazijn en op korte tijd doorgegroeid naar de afdeling customer services.

Pijlsnel geëvolueerd

Als uitzendkracht was ik opzoek naar een bedrijf waar duidelijke doorgroeimogelijkheden waren. Bij Elipse was al snel duidelijk dat ze al hun werknemers deze doorgroeimogelijkheden bieden.

 

De eerste dag was ik dan ook aangenaam verrast door het warme welkom en de openheid van alle werknemers. Iedereen was op de hoogte gesteld dat ik tijdelijk hun nieuwe collega was en ze deden extra moeite om me een goed gevoel te geven.

 

Door de groei van het bedrijf was er snel een opportuniteit om vast bij het bedrijf in dienst te komen. Ik heb geen seconde getwijfeld.

Stacey-Aerts-calling-customer-Elipse

Mijn rol

De klant staat bij ons centraal wat een aangename variatie in mijn job brengt. Het vergt een zekere flexibiliteit want elke klant wil op zijn manier verder worden geholpen.

 

Ik behandel binnenkomende mails en telefoons, verwerk de orders en zorg mee voor de bestellingen. Ik vind het super leuk dat ik directe banden heb met het magazijn, daar ligt immers mijn roots bij Elipse.

Elipse is een bedrijf waar ik mezelf kan zijn, hier wil ik nog jaren werken.

Sfeer op de werkvloer 

De goede sfeer binnen het bedrijf wordt zowel door als voor de werknemers gecreëerd. Mijn collega’s zijn open en sociaal en Elipse organiseert geregeld activiteiten om deze band te blijven behouden.

 

Binnen het bedrijf krijg ik de kans om mezelf verder te ontplooien door extra opleidingen. Zo volg ik binnenkort een opleiding Frans zodat ik alle klanten optimaal te woord kan staan.

 

Ik heb al voor enkele bedrijven gewerkt maar nergens was de sfeer zo goed als bij Elipse. Er heerst bijna geen hiërarchie binnen het bedrijf, ondanks de uiteenlopende functies.

 

De ligging en de werkuren zijn ideaal. Ik kom met de fiets naar het werk wat een enorm pluspunt is. Ook de mooie balans tussen werk en privé is bij Elipse terug te vinden.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg gedetailleerd advies.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder