Wim Van Kerckhove

Wim is één van onze ‘anciens’, hij werkt nu 15 jaar bij Elipse. Hij is bij Elipse beginnen werken als inside sales engineer. Na een jaar heeft hij de uitdaging van outside sales aangenomen en is zo doorgegroeid naar key accountmanager. Sinds 2016 is hij sales manager voor heel België.

Mijn verhaal

Ik heb voor Elipse gekozen omdat de functie aansloot bij wat ik had gestudeerd. In tegenstelling tot mijn voorgaande jobs maakte het commerciële luik hier mee deel uit van mijn functie.

 

Mijn eerste dag herinner ik mij nog goed. Ik was die dag jarig en mocht meteen mee naar een sales meeting in Duitsland. Onderweg heb ik toen mijn nieuwe baas (Evert Gys) beter leren kennen. Zijn menselijkheid en hartelijkheid zie je goed terug in de manier hoe hij zijn bedrijf leidt. Zo een baas is bijna niet meer te vinden.

Wim-Van-Kerckhoven-aan-telefoon-Elipse

Mijn job

Als sales manager mijn collega’s zien scoren met opgeloste cases of het binnenhalen van nieuwe orders geeft mij een enorme voldoening. Doorzettingsvermogen om te blijven zoeken naar de geschikte oplossing, een goede onderhandelingsstrategie gecombineerd met commerciële flair mogen zeker niet ontbreken.

Samenwerken en mijn collega's zien scoren maakt mij gelukkig , dit laat mij elke maandag ochtend terug met goesting beginnen

Ons E-team

Er is een vlakke structuur, iedereen staat dicht bij elkaar. We zijn een modern bedrijf waar er een nauwe en positieve vibe is tussen de collega’s. Onze bedrijfscultuur stimuleert onze werknemers om initiatief te nemen. Ieders idee wordt geëvalueerd, dat komt onze creativiteit zeker ten goede. We trekken allemaal aan dezelfde kar, niemand is hier zomaar een nummer.

 

Als je een technische opleiding hebt gevolgd en je wilt dit combineren met het commerciële. dan ben je bij Elipse aan het juiste adres.  Iedereen heeft impact en samen werken we elke dag naar morgen toe.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg gedetailleerd advies.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder