LED verlichting met verschillende montage mogelijkheden

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor ELMEKO’s nieuwe LED-gebaseerde schakelkastverlichting:

  • Lange levensduur
  • Energie-efficiënt
  • Verlichtingseigenschappen
  • Stevig materiaal

 

Dankzij deze voordelen komt LED verlichting steeds meer en meer voor bij applicaties in moderne technologie en in de leefomgeving.  De smalle ELMEKO LED verlichting is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes en 2 variaties: optioneel met vaste connectiekabel of alternatief met plug-in kabel en schakelaar op het licht. De LED verlichting met zijn breekbestendige afdekking uit kunststof is ongevoelig voor schokken en vibraties. De verlichting blijft werken in een zeer breed temperatuurbereik van -20°C tot +60°C. Hierdoor is ze ook geschikt om buiten te gebruiken. Afhankelijk van het type, is de LED verlichting tussen 185 en 640mm lang, 25mm breed, 34mm hoog en weegt ze tussen de 100 en 700 gram.

ELMEKO led verlichting met verschillende montae mogelijkheden

Standaard werkt LED verlichting op 24 VDC, maar ze is ook beschikbaar met hoogspanning LED technologie voor directe connectie aan 230 VAC. De vermogensconsumptie ligt tussen 3 W en 20 W. Andere kleuren of een speciaal ontwerp met een rood-witte kleurwisseling om fouten weer te geven zijn ook beschikbaar. De ELMEKO LED verlichting wordt door een magnetische strip of met schroeven vastgemaakt. Accessoires zijn ook mogelijk, zoals een deurschakelaar met vooraf geassembleerde kabels, verschillende elektronische voedingen en bevestigingsmagneten.

LED verlichting in een behuizing :

De LLE-400 versie kan u door middel van schroeven of met een magnetische strip bevestigen. Dit is een extra bonus, omdat u de LED verlichting zo kan vastmaken op elk oppervlak in uw schakelkast. Het licht is makkelijk te verplaatsen, bijvoorbeeld om een bepaald punt voor onderhoudswerken te verlichten.

De LLE-400 van ELMEKO versie kan u door middel van schroeven of met een magnetische strip bevestigen

De flexibele installatie is nog een argument in het voordeel van de ELMEKO verlichting. De standaard versie heeft een vooruitstekende montagestrip aan de achterzijde voor het vastzetten op gebruikelijke schakelkastprofielen met twee bouten. Voor kleinere behuizingen zoals muurschakelkasten, is er de BW uitvoering met aan de zijkant gemonteerde montagebeugels voor universele boutbevestiging. De BM uitvoering is het snelst te installeren. De achterkant van de lichtbehuizing heeft een grote magnetische strip die zorgt voor makkelijke en variabele positionering op alle plaatstalen oppervlaktes op het plafond of de muur van de schakelkast. .

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :