Mornsun

Mornsun, toonaangevend producent van voedingsoplossingen

Mornsun, opgericht in 1998 in Guangzhou, China, is een toonaangevende producent van elektronische voedingen. Met 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van voedingen heeft Mornsun al meer dan 5.000 high-end producten op de markt gebracht.

 

Mornsun richt zich sterk op onderzoek en ontwikkeling. Het heeft al meer dan 1.400 nieuwe productontwikkelingen gepatenteerd. Meer dan 3.000 werknemers en meer dan 650 R&D-ingenieurs werken vanuit 4 Mornsun-filialen en 6 R&D-centra.

Vragen over Mornsun?

Contacteer ons
Filteren

Onze producten

Generic filters
Exact matches only
  • Categorieën

  • Merk

  • Reset

Mornsun produceert onder andere AC/DC enclosed frame voedingen, AC/DC open frame voedingen, step shape AC/DC DIN-rail voedingen, AC/DC en DC/DC converters voor PCB-montage, geïsoleerde DC/DC converters en niet-geïsoleerde switching regulatoren.

 

Deze Mornsun-voedingen zijn toepasbaar in verschillende sectoren, zoals industriële automatisering, medische zorg, energiebeheer, elektriciteit, spoorwegvervoer, smart city en meer.

 

Mornsun AC/DC enclosed frame voedingen

De Mornsun LM- en LMF-serie zijn verkrijgbaar met enkelvoudige en meervoudige uitgangsspanningen. Deze series – variërend van 15W tot 1.500W – hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Mornsun AC/DC closed frame voedingen hebben 3 jaar garantie, een hoog rendement, een laag stand-by vermogen en een groot temperatuurbereik.

 

Deze Mornsun AC/DC enclosed frame voedingen zijn verkrijgbaar als:

  • Compact type LM-R2 (35-350W)
  • Fanless Semi-potted type (200-750W)
  • 305RAC type (305VAC ingang) (15-350W)
  • Universeel type (264VAC ingang) (35-1.500W)
  • Universeel type (meerdere uitgangen) (30-150W)
  • Type met hoge vermogensdichtheid (120-750W)

 

Mornsun AC/DC PCB-voedingsmodules

LS (1-15W)
De LS-serie van Mornsun zijn voordelige en compacte, geïsoleerde AC/DC converters met een ultrabreed ingangsbereik voor zowel AC- als DC-spanning. Deze serie biedt een uitstekende AC/DC converteroplossing die moet voldoen aan hoge eisen in termen van grootte, kosten, prestaties, betrouwbaarheid en flexibel ontwerp.

 

LD (3-90W)
De 3-90W LD-serie van Mornsun is een reeks zeer compacte geïsoleerde AC/DC converters. Deze serie biedt een brede AC-ingang en DC-ingangsspanning, heeft een laag stroomverbruik, hoge efficiëntie en hoge betrouwbaarheid.

 

Mornsun AC/DC open frame voedingen

LO (3-120W)
De 3-120W LO-serie van Mornsun is een open frame type. Deze converters beschikken over een universele AC-ingang en DC-ingangsspanning en worden verder gekenmerkt door een hoge efficiëntie, hoge betrouwbaarheid en versterkte isolatie.

 

LOF (120-750W)
120-750W AC/DC open frame voedingen van de Mornsun LOF-series hebben een hoge vermogensdichtheid, actieve PFC, een hoge isolatiespanning van 4.000VAC en een zeer lage lekstroom, terwijl alle voedingen van de serie voldoen aan het 2x MOPP-niveau. De LOF-serie staat garant voor een hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

 

Mornsun DC/DC converters voor PCB mounting

DC/DC switching regulatoren met gereguleerde uitgang (0,5-16A)
Mornsun DC/DC switching regulatoren zijn zeer efficiënte, niet-geïsoleerde DC/DC converters die beschikbaar zijn in SIP-, DIP-, SMD-, of DFN formaat. Indien gewenst, kan ook gekozen worden voor chassismontage. Deze converters hebben een ingangsstroom van 0.1mA, een werkingstemperatuur tot 105°C en een heel hoog rendement tot 97%.

 

Elipse, uw Mornsun-voedingsspecialist

Al meer dan 15 jaar is Elipse de erkende design-in partner van Mornsun-voedingen in de Benelux. Samen bieden we een breed scala aan oplossingen. Mornsun’s sterke R&D en tijdige levering in combinatie met onze technische ondersteuning en service geeft jou toegang tot de meest innovatieve producten.