Puls

PULS, nummer 1 fabrikant van DIN-rail voedingen

PULS is wereldwijd markt- en technologieleider in het ontwerpen en produceren van DIN-rail voedingen. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt PULS voedingen met de hoogste efficiëntie en betrouwbaarheid, de langste levensduur en kleinste afmetingen.

 

PULS heeft zijn hoofdkantoor in München, een innovatielab in Wenen en slimme, milieuvriendelijke fabrieken in zowel Tsjechië als China. PULS power staat bekend om zijn pioniersgeest, innovatieve ideeën en toewijding aan perfectie.

Vragen over Puls?

Contacteer ons
Filteren

Onze producten

Generic filters
Exact matches only
  • Categorieën

  • Merk

  • Reset

PULS heeft een breed assortiment voedingen dat voor elke toepassing de juiste oplossing biedt. Alle PULS power supplies productfamilies zijn het resultaat van getalenteerde en creatieve engineering.

 

PULS DIMENSION familie | Volledig uitgerust

De PULS DIMENSION familie staat garant voor de hoogste functionaliteit voor elke veeleisende toepassing. Deze volledig uitgeruste PULS voedingen combineren de hoogste efficiëntie met de langste levensduur en de kleinste afmetingen op de markt.

 

De PULS DIMENSION familie omvat een breed scala aan 12V, 24V, 36V en 48V DIN-rail voedingen met 1-, 2- of 3-fase input en een vermogen van 80 tot 960W.

 

PULS DIMENSION voedingen hebben als extra optie ingebouwde redundantie, conformal coating en active load sharing.

 

PULS PIANO-familie | Prijsgericht

De PULS PIANO familie staat gelijk aan betrouwbaarheid en basisfunctionaliteit. Deze PULS voedingen zijn prijsgericht zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Deze familie – ingedeeld in de series PIC en PIM – omvat vermogensklassen van 36W tot 480W. De PULS PIANO familie is perfect geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

 

PULS FIEPOS familie | Gedecentraliseerd

De PULS FIEPOS familie staat voor decentrale voedingen voor flexibel gebruik direct in het veld. PULS FIEPOS is verkrijgbaar in een basisserie met één hoog vermogen DC-uitgang en een eFused-serie met maximaal vier DC-uitgangen met stroombegrenzing.

 

Beide PULS FIEPOS series zijn verkrijgbaar met een vermogen van 300W of 500W. De voordelen van PULS FIEPOS-voedingen zijn dat u kosten, tijd en ruimte bespaart.

 

Deze decentrale voedingen in het veld zijn alles-in-één apparaten in een compacte behuizing die het mogelijk maken kortere kabels en kleinere kabeldoorsneden te gebruiken. Dit bespaart ruimte in het systeem.

 

PULS PISA familie | Protect Inform Secure Assist

De PULS PISA-familie omvat alle elektronische zekeringen die door PULS zijn ontworpen en geproduceerd. Deze familie van compacte, elektronische zekeringsmodules is onderverdeeld in de PISA-B en PISA11 serie.

 

PULS PISA-B omvat een serie zeer efficiënte 8-kanaals elektronische zekeringen. Slechts 52 mm breed op de DIN-rail, inclusief + en – klemmen, is PULS PISA-B de volgende generatie elektronische zekeringen. PULS PISA-B beschikt over:

 

☑ selectieve uitschakeling van overbelaste kanalen

☑ twee verschillende uitgangstypen

☑ onmiddellijke stroombewaking

☑ alarmsignaal

☑ reset-functie

☑ PIN-bescherming

☑ fail-safe schakelaar

☑ compact ontwerp

☑ modulair ontwerp

☑ push-in terminals

 

De PULS PISA11-serie omvat verschillende voordelige elektronische zekeringen voor DC 24V-systemen.

 

PULS MiniLine familie | Laag vermogen

De PULS MiniLine omvat een serie ultracompacte DIN-rail voedingen voor een laag en gemiddeld vermogen van 15W tot 100W. Deze voedingen met robuuste plastic behuizingen zijn geschikt voor toepassingen met een laag vermogen en zijn zeer efficiënt en betrouwbaar.

 

PULS UPS en buffermodules

De 24V UPS-modules van PULS zijn er in 10A, 20A en 40A. Aan de hand van de gewenste autonomie kunnen er ook batterijhouders besteld worden mét (UZK) of zonder batterij (UZO).

 

De onderhoudsvrije buffermodules van PULS met elektrolytische condensatoren werken volgens hetzelfde principe als een DC-UPS en kunnen korte spanningsdalingen in het 24V of 48V circuit opvangen.

 

PULS redundantiemodules

Met de redundantiemodules van PULS kunnen 2 of meer voedingen parallel geschakeld worden om zeker te zijn van een stabiele voeding voor uw applicatie. De verschillende technologieën in deze redundantiemodules zorgen ervoor dat u nog steeds kan genieten van de compacte afmetingen met active loadsharing en een laag verbruik waar PULS bekend om staat.

 

Elipse, uw PULS DIN-rail voeding specialist

 

Al meer dan 35 jaar is Elipse de vertrouwde design-in partner van PULS voedingen in de Benelux. Net als PULS zijn wij door technologie gedreven. Laat onze in-house ingenieurs u overtuigen van de efficiëntie, betrouwbaarheid, levensduur en het bijzondere kleine formaat van PULS voedingen. De voordelen zijn dat u geld, energie en ruimte bespaart en tijd wint.

 

Met 227 DIN-rail voedingen biedt PULS een breed scala aan power supplies met een lange productbeschikbaarheid. Wij zijn uw PULS DIN-rail voeding specialist. Wij zijn er altijd om u te ondersteunen met de perfecte voeding voor uw toepassing.