Over Elipse

elipse gebouw

Ons verhaal

Elipse is sinds 1986 specialist in elektronische voedingen. Sinds 2015 zijn we ook de partner van enkele belangrijke automatisatiefabrikanten. Vanaf het ontwerp tot de productie van jouw machine denken we met je mee en bieden wij professionele technische support.

troeven

Onze troeven

Door onze aanpak en ons partnership met enkel de beste producenten in de markt hebben wij steeds de beste oplossing voor jouw toepassing.

Onze werkwijze

Met meer dan 35 jaar ervaring in de power supply markt hebben we onze eigen werkwijze ontwikkeld om jou van de juiste voeding te voorzien.

Wil je weten hoe we dit aanpakken?

logo's extra diensten die Elipse uitvoert aan elektronische voedingen

Extra diensten

Met onze extra diensten proberen we je nog een stapje verder te helpen. Deze diensten bestaan meestal uit kleine aanpassingen die specifiek voor een toepassing of product nodig zijn.

verschillende sectoren waar Elipse in actief is

Sectoren

Elipse is actief in verschillende sectoren: van machinebouw tot ziekenhuizen, spoorwegen en luchthavens. Iedereen kan bij ons terecht en samen brengen we jouw project tot een goed einde.

Elipse gebouw met alle werknemers

Jobs

Een uitdagende technische omgeving, interessante projecten en boeiende klanten, daar doen wij het voor. Als groeiend bedrijf staat onze deur steeds open voor geschikte mensen met dezelfde mindset.

Solutions by knowledge

Elipse is sinds 1986 specialist in elektronische voedingen. Sinds 2015 zijn we ook de partner van enkele belangrijke automatisatiefabrikanten. Vanaf het ontwerp tot de productie van jouw machine denken we met je mee en bieden wij professionele technische support. Onze kennis van voedingen en automatisatie gecombineerd met jouw kennis van jouw applicatie zorgt voor een gegarandeerd succes.

 

Of het nu gaat over een standaardproduct of een op maat gemaakte oplossing, je kan steeds op Elipse rekenen. We zoeken steeds de beste oplossing voor  jouw applicatie. Zo maken we jouw machine compacter, efficiënter en betrouwbaarder en zorgen we voor een langere levensduur. Uiteraard blijft het niet enkel bij technische support, maar we bieden ook tijdige leveringen en correcte facturen. Onze werknemers helpen je graag verder.