Sectoren

De juiste voeding voor elke toepassing

Elipse is actief in verschillende branches: van machinebouw en logistieke automatisatie tot ziekenhuizen, spoorwegen en luchthavens. Onze klanten zijn zowel de grote multinationals als de kleinere KMO’s.

 

Geen project is voor ons te groot of te klein en samen brengen we jouw project tot een goed einde. Laat ons weten wat jouw applicatie is of in welke sector je actief bent en samen vinden we de juiste oplossing voor jou.

Machinebouw

De elektronische producten gebruikt door machinebouwers moeten klein, efficiënt en betrouwbaar zijn. Met deze eisen houden wij steeds rekening bij het zoeken naar de juiste oplossing.

Industriële automatisatie

Industrie 4.0 is zeker één van de grootste buzz words van de voorbije jaren. Veel bedrijven schenken hier ook de nodige aandacht aan en hier helpen wij u graag bij.

Luchtvaart & Military

Als we het over zeer kritieke toepassingen hebben komen we nogal snel uit op luchtvaart en militaire applicaties. Wij helpen bij het zoeken naar een betrouwbare oplossing.

Railway & Transport

Voor een gegarandeerd vlot verkeer is een veilig elektriciteitsnet of elektrische bron nodig. Hiervoor hebben wij robuuste producten die een minimaal onderhoud vergen, een lange levensduur hebben en nog veel meer.

Paneelbouw

Paneelbouw projecten komen steeds meer onder druk te staan. Hun klanten stellen steeds strengere eisen waardoor kostenbesparingen en snellere levertermijnen steeds belangrijker worden. Wij doen ons best om deze druk te verlichten.

E-mobiliteit en batterij oplaadtechnologie

Er is een groeiende vraag naar batterijen in enorm veel industrieën. We zoeken samen met u naar de compactste, betrouwbaarste en efficiëntste oplossing voor uw applicatie.

Medische elektronica

Medische producten dienen steeds gekeurd te worden voor verschillende standaarden. Het is geen eenvoudige procedure, maar wel eentje waar onze producten bij kunnen helpen.

Marine & Offshore

Marine & offshore  projecten hebben te kampen met zeer extreme omgevingsomstandigheden. Producten die in deze omgeving worden toegepast moeten hier tegen bestand zijn.

Energie en milieu

Het gebruik van elektrische energie is in stijgende lijn en zo ook deze van herbruikbare energie. Deze dient steeds efficiënter opgewekt te worden met een toepassing die lang meegaat.

Staat jouw branche er niet bij? We weten zeker dat we je kunnen helpen.