Extra diensten

Wij gaan een stap verder 

Met onze extra diensten kunnen we onze klanten nog beter tegemoet komen. Deze diensten bestaan vooral uit klantspecifieke oplossingen zoals aanpassingen, cleaning en verpakking op maat.

 

Benieuwd of we ook kunnen helpen met een dienst die hieronder niet beschreven staat? Neem dan contact met ons op en we bekijken graag samen de mogelijkheden.

Bezoek van onze ingenieurs

Voor iedere technische uitdaging op gebied van voedingen, omvormers of protectie hebben we een team ingenieurs ter beschikking. Wij komen graag jullie voedingsvraagstuk ter plaatse bespreken en uitwerken om zo samen tot de ideale oplossing te komen!

Custom oplossingen en maatwerk

Op zoek naar een voeding met specifieke bouwvorm, exotische uitgangsspanning of vindt je helemaal geen oplossing in de markt? Neem dan contact op met onze ingenieurs. Custom oplossingen zijn één van onze kerncompetenties. Naast “modified standards” bieden we ook voedingen aan volledig op maat van de klant. Hiervoor werken we samen met een aantal gespecialiseerde niche fabrikanten die naast R&D ook de productiestraten hebben staan. Samen met het R&D team van onze partners gaan onze ingenieurs aan de slag om jullie droomvoeding te realiseren!

Audits & Field Acceptance Tests

Elipse werkt enkel samen met grote niche fabrikanten, gespecialiseerd in hun eigen vakdomein. Dit gaat van voedingen in een bepaalde bouwvorm, converters met specifieke keuringen tot geïntegreerde oplossingen en voedingen op maat. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en gaan graag in op Audits en FAT.

Stock & Supply Chain Management

In ons magazijn van 1000m2 houden we de meest gangbare voedingen op voorraad. Sowieso zijn alle voedingen van PULS direct leverbaar uit ons magazijn te Schoten. Specifiek voorraadbeheer werken we graag uit samen met de klant. Zo garanderen we niet alleen de beste prijzen, maar leveren we ook wanneer het onze klant het beste uitkomt. Wij leveren Just In Time!

Grade 4 reiniging en Clean Room verpakken

Een noodzakelijke vereiste binnen de semiconductor industrie is dat er geen verontreiniging aanwezig is op de producten. De kleinste sporen of stofdeeltjes kunnen visiesystemen of lasers beïnvloeden en leiden tot afwijkingen, productiestoringen en dus ook extra kosten. In onze Clean Room zorgen we ervoor dat de voedingen minutieus worden gereinigd en herverpakt volgens de gangbare ISO standaards. Zo zorgen we ervoor dat ook onze semicon klanten de voedingen Plug&Play toegeleverd krijgen.

Op maat gemaakte documentatie

Hebt u specifieke wensen in verband met documentatie, dan helpen we u daar graag bij. Bv vertalen naar het Nederlands of Frans of uw eigen specifieke productnummer verwerken in de data sheet of handleiding.

Aansluiten van connectoren en kabelsets

Het monteren van kabels aan contactdozen is een tijdrovende job. De assemblage van kabel en contactdoos kunnen wij voor jullie in orde brengen.

Frontplaat bevestiging

Een aantal producten voor 19” rack kunnen met frontplaat worden geleverd. Elipse kan voor verzending de frontplaat al monteren. Zo is de geleverde voeding direct in te pluggen in het 19” rack.

Aanpassen van instellingen

Sommige applicaties hebben een specifieke uitgangsspanning nodig bijvoorbeeld voor het laden van batterijen of onder bepaalde belasting. De precieze afregeling van deze spanning kan in ons labo gebeuren. Ook kunnen we de standaard fabrieksinstellingen wijzigen zoals het instellen van jumpers en schakelaars of het wijzigen van software settings.

Herverpakken

We kunnen de verpakking van onze producten aanpassen aan de specifieke behoefte van onze klanten. Kleinere verpakkingshoeveelheden, klantspecifieke trays, individuele verpakkingen en omwikkeling horen tot de mogelijkheden.

Labelling

Een label op maat, logo, barcode of QR code? Extra informatie op voeding en verpakking? Geen enkel probleem! Wij bekijken graag met jullie de mogelijkheden.

Niet gevonden wat je zoekt?

Onze in-house engineers zoeken graag mee naar de beste oplossing.