Onze troeven

Elektronische voedingen zijn het hart van de machine. Samen kunnen we zorgen dat het hart van jouw machine blijvend in topconditie verkeert.

Heat dissipation PULS power supply

Alles draait om het “Cool Design” concept

Het “Cool Design”concept benadrukt de lage warmteproductie en kan de levensduur (lifetime) van een elektronische  voeding sterk verhogen. Het is gebaseerd op 3 basisprincipes:

1. Hoge efficiëntie

2. Optimale warmtedissipatie

3. Doordachte layout van temperatuurgevoelige componenten zoals
4.elektrolytische capaciteiten

Optimale betrouwbaarheid (MTBF) door weldoordacht design

Door uitgekiend elektronisch en thermisch design en door het beperken van het aantal componenten binnenin – in het bijzonder elektrolytische capaciteiten – gaat de voeding veel langer mee.

We garanderen hierdoor niet alleen de langste levensverwachting, maar ook de hoogste betrouwbaarheid (MTBF) en dus de laagste failure rate.

betrouwbaarheid (MTBF) van onze PULS producten
PULS CP10 voeding vergeleken met andere merken

Onze voedingen zijn efficiënter 

Efficiëntie vormt één van de belangrijkste parameters bij de selectie van een power supply. Een hogere efficiëntie betekent minder warmteverliezen naar de omgeving en resulteert daardoor onder andere in lagere kosten voor energie en kastkoeling. De efficiëntie heeft ook een positieve impact op de lifetime en betrouwbaarheid van de componenten in en rondom de elektronische voeding.

Een robuuste voeding brengt rust en zekerheid

 

Een degelijke voeding is van essentieel belang om een applicatie onder zwaardere omstandigheden langdurig goed te laten werken. De robuustheid heeft zowel betrekking op de mechanische stress die de voeding te verduren krijgt als de immuniteit tegen storingen van buitenaf.

 

Schakelende voedingen moeten bestand zijn tegen mechanische stress veroorzaakt door trillingen en schokken. De ontwerpers van de PSU houden hiermee rekening door een weloverwogen opbouw en fixatie van componenten waar nodig. Ook een stevige behuizing en geschikte aansluitterminals zorgen dat de voeding tegen een stootje kan en dat de bekabeling stevig vast blijft.

 

Power Supplies krijgen daarnaast te maken met EMI (Elektromagnetische Interferentie) in de directe omgeving van de voeding. Dit zijn storingen van buitenaf door bv. andere componenten en apparatuur. Dit kan door straling of via elektrische geleiders (bekabeling) veroorzaakt worden. Een hoge immuniteit tegen deze storingen zorgt voor een juiste werking van de voeding, ongeacht de omstandigheden en locatie waarin de voeding opereert.

Compact power supply

Meest compacte voedingen in de markt

Dankzij het Cool Design concept zijn er geen interne heatsinks voor extra warmteafgifte vereist. Hierdoor wordt zowel op plaats als op gewicht bespaard.

Compacte en lichte voedingen vormen twee belangrijke criteria voor moderne power supplies. Kleine afmetingen leveren immers een rechtstreeks voordeel in de dimensionering van de kasten waarin de voeding zal zitten. Bovendien geldt ook: hoe compacter de voeding, hoe eenvoudiger te integreren in machines.

Ease of use 

Eenvoud in gebruik, zowel bij bestelling als bij installatie, vormt een belangrijke selectieparameter. Daarom trachten wij ervoor te zorgen dat onze producten makkelijk te bestellen en te gebruiken zijn:

 

Webshop: onze uitgebreide webshop helpt jou bij het snel online bestellen van je goederen.

 

Easy-to-install: dankzij de gedetailleerde datasheets vormt het installeren een fluitje van een cent.

 

Doeltreffendheid: onze producten zijn ontworpen om net dat te doen waarvoor ze bedoeld zijn, of zelfs meer…

 

Just-in-time levering: dankzij ons ruime magazijn kunnen we de meeste goederen meteen uit stock leveren.

 

Nazorg: ook na levering blijven we graag in contact om te kijken of alles naar wens verloopt.

Heb je vragen of wil je onze producten bekijken?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg gedetailleerd advies.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder