Onze werkwijze

Wij garanderen om al onze klanten een juiste oplossing aan te bieden voor hun applicatie!

Onderstaand stappenplan beschrijft hoe wij voor onze klanten een op maat gemaakte oplossing voorzien.

bezoek bij klant

1. Eén van onze ingenieurs komt langs voor een bespreking over jullie toepassing en doet een voorstel voor de best passende voeding.

Bespreking power supply

2.Om de prijs laag te houden en snel te kunnen leveren, proberen we te starten met een standaardoplossing.
Als er duidelijke voordelen te behalen zijn voor jullie toepassing kunnen we de voeding ook deels aanpassen of volledig op maat maken naar  de eisen van de specifieke applicatie. Dit gebeurt steeds in rechtstreeks contact met onze fabrikanten en jullie als klant.

Din-Rail voeding op test

3. Wij leveren ook voedingen op test uit. Zo heb je de garantie als klant dat alles in praktijk werkt zoals samen uitgedacht.

Magazijn Elipse

4. Daarna leveren we de voedingen wanneer het jullie uitkomt. En als het nodig is, passen wij ons aan als de levering sneller of trager moet gebeuren. Wij leveren graag “Just in Time”! Dankzij ons groot en dynamisch magazijn in Schoten liggen de voedingen daar immers altijd klaar voor verzending.

Telefonisch contact met klant

5. Bij Elipse stopt de service niet na levering. Wij blijven in contact met onze klanten en horen graag of alles naar behoren werkt. Ook als er nog andere zaken zijn waar we jullie mee kunnen helpen, staan onze collega’s jullie graag te woord.

Onze extra services

We geven niet enkel professionele technische ondersteuning. Met onze extra diensten kunnen we u, onze klant, nog een stapje verder helpen. We voorzien net dat extraatje meer om onze producten helemaal af te stemmen op maat van uw applicatie. Voorbeelden hiervan zijn:

Er staat een team van in-house engineers voor je klaar

Als specialist in elektronische voedingen biedt Elipse al sinds 1986 professionele ondersteuning. Door onze technische know-how en uitgebreid productgamma selecteren we steeds de ideale oplossing voor de klant zijn applicatie aan een optimale prijs. Zowel tijdens de engineering fase als na verkoop kan de klant rekenen op de technische ondersteuning van onze ingenieurs.

Consulting en technisch advies tijdens uw design voor een juiste keuze.

Volledige productverantwoordelijkheid en ondersteuning na verkoop

Martin Gruppen Key account manager Elipse

Martin Gruppen

Key Account Manager

Wim Van kerckhove Sales manager

Wim Van Kerckhove

Sales Manager

Krijg hier jouw professionele ondersteuning, wij helpen je graag verder.

Klanten aan het woord

"Interessant aanbod van kwaliteitsproducten, goed advies en uitstekende opvolging. Kortom, Elipse is een partner waar we op kunnen bouwen. "

Venyo Europe SA

Laurent Fredericq - Electronic Engineer

"De samenwerking met Elipse ervaar ik als erg prettig. Er wordt er goed meegedacht aan oplossingen voor onze vraagstukken. Snelle en vakkundige ondersteuning. Goede prijsstelling en kwalitatief goede producten. Dit maakt Elipse voor ons een ideale leverancier."

QIPC

Martijn Sprenkels - Project Engineer (Hardware)

"Voor professionele kennis en ondersteuning op het gebied van elektronische voedingen ben je bij Elipse op het juiste adres. Wij zijn Elipse zeer dankbaar voor de fijne samenwerking. "

Dutch Industrial Manufacturing

Jannes Vestjens - CAD Engineer

"Alles verloopt vlot, waardoor we ook niet onnodig moeten samenzitten om zaken recht te trekken. De communicatie verloopt zeer vlot en jullie leveren stipt. Doe zo verder zou ik zeggen! "

SUMMA nv

Jocelyne Vetokele - Purchase

"Na het helpen zoeken naar een component met heel specifieke eigenschappen werd me vanuit Elipse gemeld dat onze bestukker wel heel lang wachtte om dit component te bestellen. Meer nog, ze namen zelf contact met hem op en zorgden er zo voor dat de printen toch op tijd geleverd kon worden."

QBUS

Electronic Engineer

"Elipse heeft ons niet alleen op technisch niveau, maar ook op logistiek niveau geholpen. Dankzij de extra voorraad die voor verschillende producten voor ons wordt voorzien, besparen we geld en tijd in de logistiek."

Vermaat Technics

Electronic engineer

"We zijn erg blij met de samenwerking met Elipse vanwege hun snelle reactie en om ons als klant goed te informeren, in goede en slechte tijden."

Hauzer

Manager Electrical Engineering

"Elipse geeft altijd snel antwoord en feedback. Leuk dat ze ook altijd meedenken om tot een goede oplossing te komen."

Pliant Offshore

Operational Buyer

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg gedetailleerd advies.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder