Voordelen

Professionele ondersteuning

Onze ingenieurs denken graag met u mee en adviseren de ideale oplossing voor uw toepassing. Al meer dan 25 jaar bouwen we ervaring op over elektronische voedingen en hun toepassing. Ook door technische scholing en specifieke producttrainingen bij onze fabrikanten zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste trends, mogelijkheden en wetgeving. Daarnaast is uw toepassing voor ons elke dag opnieuw een bron van inspiratie. Om u nog verder te helpen komen indien gewenst onze support engineers in de Benelux naar u toe om zo samen tot de beste oplossing te komen voor uw applicatie.

Heeft u vragen over leveringstermijnen, prijzen, betalingen of andere zaken, dan helpen we u graag verder.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak is een van de belangrijkste redenen om iets via het web te bestellen. Daarom trachten wij ervoor te zorgen dat onze producten makkelijk te bestellen en te gebruiken zijn:

  • Doeltreffendheid: onze producten zijn ontworpen om net dat te doen waar ze voor bedoeld zijn
  • Efficiënt: onze producten zijn makkelijk te installeren en te onderhouden
  • Veelzijdig: onze producten zijn functioneel en zien er mooi uit
  • Duurzaam: onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan
  • Makkelijk in het gebruik: aan de hand van de uitgebreide data sheets is het installeren een fluitje van een cent

Just-in-time leveringen

Met 1000 m² magazijn beschikken we over een ruime capaciteit voor opslag en assemblage. Hierdoor kunnen we de meeste producten uit voorraad leveren. Zo krijgt u uw goederen wanneer u ze nodig heeft. Samen met onze afdeling services maken we graag uw optimaal afleverschema.

Voedingen op maat

Elipse is gespecialiseerd in op maat gemaakte voedingen en converters onder meer voor machinebouw, spoor, industrie en systeemintegratie. Samen met onze vaste partners ontwerpen wij voedingen of converters afgestemd op uw toepassing. Elipse staat bekend om zijn flexibiliteit, snelheid en lage ontwikkelingskost. Zelfs voor kleinere aantallen vinden we de ideale oplossing voor u aan een competitieve prijs.

Samen maken we van uw project een echt succes!

Betrouwbare partner

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op ons kunnen rekenen. Betrouwbaarheid en open communicatie zijn dan ook voor ons vanzelfsprekend. We engageren ons om van uw project een echt succes te maken!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg gedetailleerd advies.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder