Partners

Alle documentatie van onze fabrikanten

Elipse werkt samen met verschillende power-, protectie- en automatisatiefabrikanten. Zo kunnen wij onze klanten steeds de juiste technische ondersteuning voor jouw applicatie aanbieden. We kunnen niet alle informatie van onze fabrikanten op onze website zetten, maar je kan hieronder wel de nodige brochures vinden. Om tijd te besparen kunnen onze engineers ook tot bij jou komen om samen naar de juiste oplossing te zoeken.

PULS

Puls is het enige bedrijf ter wereld dat zich volledig op de ontwikkeling en productie van DIN-rail voedingen richt. Daarom worden hun producten ook als de meest vooruitstrevende in de markt erkend.

MGV

MGV is de dochteronderneming van PULS. Drie decennia lang heeft MGV standaard en aangepaste schakelmodules voor bijna elk toepassingsgebied ontwikkeld . Innovatie en kwaliteit zijn van essentieel belang in hun ‘Made in Germany’ apparaten. MGV biedt individualiteit, flexibiliteit en volledige klantoriëntatie.

E-T-A

Het compacte en flexibele REX-systeem van E-T-A vertegenwoordigt een uitgebreide DC 24V-bescherming en distributieoplossing voor machine- en paneelbouwers, onder de kop “alles in één”.

Premium

Premium is een gerenommeerd bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van stroomconversiesystemen en aangepaste oplossingen voor speciale marktsegmenten.

Gaïa

Gaïa is een fabrikant van DC/DC converters en PFC front-end producten voor industriële en militaire toepassingen. In de brochure kan je alle producten van Gaïa terugvinden.

Bel Power Solutions

Bel Power Solutions heeft een zeer uitgebreid gamma standaardproducten voor netwerk power, AC/DC en DC/DC power conversie. Ze hebben ook producten voor specifieke markten zoals de spoorwegen.

Elmeko

Elmeko is een bekende producent van schakelkastmateriaal. Ze bieden air conditioning, verlichting en accessoires voor de schakelkast. Veel van hun airco producten hebben een roestvrijstalen behuizing. Ze zijn dus uitermate geschikt voor gebruik in ruwe omstandigheden.

FSP_375x200px

FSP

FSP is een toonaangevende fabrikant van elektronische voedingen, UPS systemen en adapters. FSP investeert voortdurend in nieuwe technologie met een hogere efficiëntie, langere levenstermijn en meer energieopslag.

Celduc – Relais

Celduc – Relais streeft voortdurend naar innovatie. Celduc wordt erkend als specialist in 1-fase, 2-fase en 3-fase solid state relais, motorregelaars, fasehoekregelaars en DC-halfgeleiderrelais.

Elipse

Elipse werkt reeds meer dan 30 jaar samen met een aantal vooraanstaande fabrikanten van elektronische voedingen en protectiemateriaal. In onze brochure kan je een kort overzicht vinden.