DOLD

Jouw partner voor het besturen, schakelen en bewaken!

Begonnen als pionier in relaistechnologie is DOLD nu de toonaangevende vertegenwoordiger in de branche voor functionele veiligheid, elektrische veiligheid en aandrijftechnologie in Europa. DOLD-producten zijn ideaal wanneer mensen, machines of apparatuur tegen schade moeten worden beschermd of wanneer de productiviteit verbetering vergt.

Safemaster W: maximale mobiliteit en flexibiliteit gecombineerd met de hoogste veiligheidsgraad

Safemaster W: draadloos bidirectioneel radiografisch bestuurd systeem

Het draadloze veiligheidssysteem UH6900 (Pair mode / group mode) biedt nieuwe opties en oplossingen in het veld van functionele veiligheid, zelfs op plaatsen waar klassieke veiligheidstechnologie met beperkingen wordt geconfronteerd.

De UH6900 draadloze veiligheidsmodules zijn de ideale oplossing! Veilig gecertificeerde, radiografisch bestuurbare technologie van DOLD biedt een breed scala aan combinaties voor autonome, mobiele (AGV) en stationaire systemen.

afemaster W: Draadloos bidirectioneel radiografisch bestuurd systeem

Safemaster STS: veiligheidsschakelaar, magneetventielvergrendeling, ingesloten sleutelvergrendeling en commandofunctie in één systeem

Het systeemconcept en het eenvoudige ontwerp van de Safemaster STS maakt elke denkbare variant mogelijk, van de kleinste standaardoplossing tot een complex veiligheidssysteem. Elke oplossing blijft flexibel en uniek dankzij het modulaire ontwerpprincipe.

Safemaster STS: Veiligheidsschakelaar, magneetventielvergrendeling, ingesloten sleutelvergrendeling en commandofunctie in één systeem