E-T-A

Het REX systeem: uw alles-in-één modulaire 24V-bescherming

SUPPLY

Supply module ETA

Een centrale voedingsingang in DC 24V-applicaties was nog nooit zo eenvoudig. Plus of min voeding, conventioneel of intelligent – de EM12-modules zijn een essentieel onderdeel van de REX alles-in-één oplossing. Ze zijn op maat gemaakt voor de eisen van machine- en paneelbouwers en er zijn geen verdere accessoires vereist voor de mechanische verbinding van de afzonderlijke componenten. Dit helpt tijd en geld te besparen!

OVERCURRENT PROTECTION

overcurrent protection ETA

Het Rex12-systeem is een moderne oplossing voor overstroombeveiliging met unieke functies. Deze modules zijn zowel met één of twee kanalen beschikbaar waardoor het ideaal kan worden aangepast voor elke toepassing. Vervolgens wordt de elektrische connectie van het systeem gerealiseerd door middel van een verbindingsarm, zonder dat er verdere accessoires nodig zijn. Conventioneel of slim – zo eenvoudig kan selectieve overstroombeveiliging zijn.

POWER DISTRIBUTION

Power distribution modules ETA

Het PM12-T stroomverdelingsconcept van het REX-systeem kan heel gemakkelijk in twee hoofdgroepen worden verdeeld. In hetzelfde systeem kan de gebruiker niet alleen de + DC 24V-distributie realiseren, maar ook de min-distributie 0V (GND)

ALLES-IN-EEN OPLOSSING

ETA electronic protection modules for all-in-one solution

Onder de noemer “all-in-one” vertegenwoordigt het compacte en flexibele REX-systeem van E-T-A een uitgebreide DC 24V-beveiligings- en distributieoplossing voor machine- en paneelbouwers. Het is een perfect afgestemd systeem, volledig verkregen uit één bron. Ondanks de geoptimaliseerde functionaliteiten vereist de REX12-productgroep ongelooflijk weinig componenten en biedt het daardoor aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen.

IO LINK AND MODBUS RTU

Een basisvereiste van industrie 4.0 is de opslag en evaluatie van alle gegevens verkregen van machines en systemen.

Tegelijkertijd vormen ze de basis van oplossingen op de score van “conditionering
monitoring ‘en’ voorspellend onderhoud ‘.

Het REX-systeem van E-T-A helpt met betrekking tot deze onderwerpen om de machineconsistentie van de complete systemen te verbeteren.

UW VOORDELEN

• Verhoogt de uptime van de machine door duidelijke foutdetectie, hoge transparantie en diagnose op afstand
• Biedt flexibiliteit door eenvoudige montage of demontage en is daardoor makkelijk aan te passen indien nodig.
• Bespaart 50% in tijd door innovatieve en flexibele verbindingstechnologie
• Bespaart kosten omdat er geen verdere accessoires nodig zijn
• Bespaart ruimte omdat elke module slechts 12,5 mm breed is

IO Link and MODBUS RTU