PULS lanceert 24 VDC / 10 A voeding met een high-end prestatie 

De succesvolle PIANO product familie van PULS biedt kwaliteit en betrouwbaarheid op een high-end niveau voor een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Een nieuwe 24 VDC/10 A DIN-Rail voeding (PIC240.241D) met 100 – 240 VAC breed ingangsspanningsbereik vult het PIANO portfolio van PULS nu verder aan.

Deze voeding is best-in-class voor alle essentiële karakteristieken. De uitstekende efficiëntie van 94,8% en levensduur van 74.OOO uur ( bij vollast en een ingangsspanning van 230 VAC en 40°C omgevingstemperatuur) zijn uniek in zijn prijsklasse. De unit heeft robuuste klemmen en een DC-OK contact is standaard inbegrepen.

De lage vermogensverliezen zorgen voor nieuwe, kostenbesparende design principes zonder in te boeten op de hoge kwaliteit waar PULS voor bekend staat. De PIC240.241D is opgebouwd uit één enkele PCB die makkelijk te produceren is en zit in een polycarbonaat behuizing van hoge kwaliteit. De geringe breedte van slechts 49mm is vergelijkbaar met de duurdere producten in de markt.

piano_pic240.241d_press_picture

Over PULS:

PULS is het enige bedrijf wereldwijd dat zich volledig focust op de ontwikkeling en productie van DIN-Rail voedingen. Ze richten al hun technische expertise, middelen en energie op het behouden van hun wereldklasse status in deze markt. Als resultaat van deze focus zetten de product families Dimension, Piano en MiniLine steeds nieuwe standaarden op gebied van efficiëntie, grote en betrouwbaarheid.

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :