Voordelige 5-20W AC/DC-converters met meerdere uitgangen

Vanwege de populariteit van de vorige single-output serie LDExx-20Bxx en LHExx-20Bxx, voegt MORNSUN deze maand de 5 – 20W voordelige multi-output AC / DC-converters LHE-serie toe aan zijn AC / DC familie. De nieuwe LHE-serie omvat de dual-output LHExx-20Axx-serie, triple-output LHExx-20Cxx-serie en geïsoleerde dubbele output LHExx-20Dxx-serie.o.

De LHE-serie heeft de volgende productvoordelen :

 1. Kosten-efficiëntStandaardisatie van materialen, automatisering van het productieproces, hogere productconsistentie en betrouwbaarheid, betere prestaties en prijs.
 2. Betere bedrijfstemperatuur, hogere isolatiespanning
  i) Bedrijfstemperatuur uitgebreid van -40 °C tot +70 °C met minder derating bij hoge  en lage temperatuur.ii) Hoge isolatiespanning: 4000VAC. Het verbetert de betrouwbaarheid van het product en beschermt de systeemveiligheid.
 3. Hoge betrouwbaarheid en complete beveiligingenDeze AC/DC converter serie heeft een MTBF van meer dan 300.000 uur en biedt bescherming tegen output-kortsluiting (OSC), output overstroom (OCP), output overspanning (OVP). Deze protecties zorgen niet enkel voor minder uitval van de converter zelf, maar ook dat de veiligheidsprestaties van back-end voedingsmodules en de belasting in abnormale werkomstandigheden verbetert.

Toepassingen : 

De LHExx Serie van MORNSUN wordt op grote schaal gebruikt in LED, straatverlichting, netvoeding, instrumentatie, industriële besturing, communicatie en civiele toepassingen.

Mornsun LHE serie

Kenmerken 

 • Universeel ingangsbereik: 85 – 264VAC / 100 – 370VDC
 • werkingstemperatuur: -40 °C tot + 70 °C (LHE05-serie: -30 °C tot +70 °C)
 • Hoge isolatiespanning: 4000VAC
 • Geregelde output, lage rimpel & ruis
 • Kortsluitingsbeveiliging van de uitgang, overstroom, overspanning
 • Kunststof behuizing, voldoet aan UL94V-0
 • EMI-prestaties voldoen aan CISPR32 / EN55032 KLASSE B

Had u graag één van onze ingenieurs gesproken betreffende dit onderwerp :